JanneSuuronen

Timo Harakka - demarikansanedustaja ja Ylen ex-toimittaja

Ylen luottotoimittaja ennen valintaansa eduskuntaan. Uuden Suomen lemmikki ja arvostama ajattelija. Sympatia väistämätöntä, koska vihervasemmistolaiset ajatukset ja toimittaja. Demarit eivät turhaan tätä miellyttävän oloista ihmistä valinneet kansanedustajaksi.

Timo Harakan mukaan promille on prosentin sadasosa. Valisti meitä tänään eduskunnassa. Siinäpä sitä ihmisellä yleissivistys hanskassa ja niin vaikkapa taloudellisten kuin myös väestöllisten mittaluokkien arviointi mahdollista.

Jopa alakoululaiset tietävät paremmin.

Ja sitten vielä ihmetellään Suomen sekä taloudellista, että henkistä tilaa.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pekka Tiainen. Suomen Kommunistisen puolueen ja sen jälkeen Kommunistisen Työväenpuolueen jäsen ja entinen puheenjohtaja. Yritti silti puoli vuosikymmentä sitten henkilökohtaisesti pörssikeinottelulla rikastua ja minkä keinottelun lopputuloksena ulosotossa yli miljoona euroa. Yrittää valtionhallinnon kikat ja keinot tuntien kaikin tavoin muita virkamiehiä (yli)työllistäen vetkutella ja kitkutella ulosoton toimeenpanoa vastaan.

Yle tykkää käyttää Pekka Tiaista asiantuntijana. Viimeeksi tämän vuoden toukokuussa Yle käytti Pekka Tiaista "neutraalina" virkamiesasiantuntijana tyrmäämään Björn Wahlroosin ajatuksia. Oli oikein Ylen ykkösaaamun haastattelussa Suomen Tasavallan ja monen ministerin rinnalla. Ja Tiaista käytettiin tietysti tyrmäämään yleisesti käytettyjä laskelmia Suomalaisten tekemistä työtunneista, sopivasti hallitusneuvotteluihin alkutaipaleella.

Ja sitten vielä ihmetellään Suomen sekä taloudellista, että henkistä tilaa.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Tapani Lahnakoski

Näitä prosenttilasun mestareita pääsee eduskuntaan jatkuvasti, Annika Lapintie ei ole ainoa. Karseaa kailotusta oli hänen esiintymisensä demarien eduskuntaryhmän edustajana. Toivottavasti hän jää harakanlennoksi, mutta epäilen, että saa jatkoa, typeriä kun riittää.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kannattaa pitää Harakkaa silmällä! Hän on erittäin älykäs ja mahdollisesti demareiden tuleva puheenjohtaja. Jos pilkku on väärässä kohtaa alle yhdessä, se ei merkitse mitään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Älykkäät ovatkin vaarallisia.
Eikös koko punapääoma kadonnut kapitalismi kokeilussa pörssissä ?

Rolle Törnroos

Harakasta on kehkeytynyt nopeassa tahdissa demarien päävittuilija, jonka tehtävänä on joka tilanteessa esittää älyttömyyksiään mukavaihtoehtoina hallituksen toimille. Se on koiran virka, mutta jonkunhan sekin on oppositiossa tehtävä.

Se, että Harakasta tulisi joskus demarien nokkamies on mahdoton ajatus. Sillehän nauraisi stadin harakatkin. Vanha kunniakas puolue ei ole rääväsuiden paikka loistaa. Demarien johtajalta vaaditaan Väinö Tannerin hillittyä käytöstä ja valtiomiesmäistä otetta. Teot puhuvat ei vittuilu vaikka se joskus voi jotakuta naurattaa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Paavo Lipponen osasi ja osaa varmasti edelleenkin sen v:llä alkavan arvostelutyylin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Harakkahan toimi aikoinaan vihreiden kouluttajana.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

"""Ja sitten vielä ihmetellään Suomen sekä taloudellista, että henkistä tilaa"""

Enemmän kyllä ihmettelen blogistin henkistä tilaa lukemieni kirjoitusten perusteella..

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Meidän kaikkien olisi syytä välillä tarkastuttaa myös oma tilamme !

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Demariuden pahin olemus on juuri sitä, että kun ei oikein uskota mihinkään eikä ole esittää todellisiä vaihtoehtoja, niin tyydytään kettuilemaan satunnaisista asoista hallitukselle, ellei itse olla siellä. Toki tähän syyllistyvät monet muutkin puolueet oppositiossa ollessaan.

Toimituksen poiminnat